HONDA NA SAMOM VRHU LISTE POUZDANOSTI

Go down

HONDA NA SAMOM VRHU LISTE POUZDANOSTI

Komentar  LUDzy on Wed Jan 06, 2010 10:36 pm

Honda Accord proglašena je za najpouzdaniji automobil na britanskim putevima prema istraživanju nedeljnika “Which?“.

Istraživanje, sprovedeno na 84.000 vozila, pokazalo je da Honda Accord svojim vlasnicima ne zadaje nikakve probleme, a čak 98,5% ispitanika je izjavilo da njihovo vozilo tokom čitave prethodne godine nije zahtevalo apsolutno ni najmanja ulaganja u smislu popravki.

Ovaj časopis je svoje istraživanje pouzdanosti zasniva na pitanjima da li se auto kvario, da li je eventualno morao da bude vraćen nazad dileru i da li je kupac sa njim imao bilo kakvih problema tokom prethodnih 12 meseci.

Na listi koja je rezultat ovog istraživanje, automobili japanskih proizvođača zauzeli su prvih 10 mesta, gde Honda drži 4 od prvih 7.

Kao zaključak istraživanju, Richard Headland, urednik časopisa „Which Car“ rekao je: "Imati pouzdano vozilo znač razliku između bezbrižnog odlaska i povratka sa letovanja i letovanja provedenog u zaustavnoj traci autoputa. Nijedan auto se nije pokazao sigurnijim od Honde Accord, koja je jedno od najpouzdanijih vozila od svih koja smo ikada do sada razmatrali“... „Generalno, japanska vozila rade kao sat, premda i tu ima par izuzetaka koji kao da potvrđuju pravilo.“

avatar
LUDzy

Broj komentara : 81
Join date : 2009-12-14
Mjesto : Podgorica

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu